Na Veenstra ook volledige Raad van Commissarissen opgestapt!

Na Veenstra ook volledige Raad van Commissarissen opgestapt!

In navolging van Robert Veenstra hebben nu ook de Raad van Commissarissen besloten hun werkzaamheden voor Heerenveen te beëindigen. Wino de Jong, Gerard Brinkman, Chris Mulder en Sybren van der Goot zijn per direct teruggetreden en geven hun functie tijdelijk over aan een drietal interim-commissarissen.

Het officiële statement op de clubsite vervolgt:

De nieuwe Raad van Commissarissen heeft een tijdelijk karakter totdat op basis van de resultaten van het lopende, onafhankelijke adviestraject binnen sc Heerenveen een definitieve bestuursstructuur kan worden bepaald. Hiermee voldoet de club aan haar eigen Statuten en Reglementen en aan formele vereisten van de KNVB.

Het Stichtingsbestuur heeft voor een periode van beperkte duur een nieuwe Raad van Commissarissen benoemd. Deze bestaat uit de heren Boele Staal (voorzitter), Sjoerd Feenstra en Egbert van Hes. 

Boele Staal (65) was onder meer Commissaris van de Koningin van de provincie Utrecht, lid van de Eerste Kamer en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken. In 2007 werd hij voorzitter van het interim bestuur van FC Utrecht. Nadien heeft hij tot 2013 de functie van commissaris vervuld en recentelijk het lidmaatschap van de Stichting Continuïteit FC Utrecht. Deze functie heeft hij vorige week in goed overleg beëindigd in verband met het aanvaarden van het voorzitterschap van de Raad van Commissarissen van sc Heerenveen. Boele Staal is van jongsaf goed bekend met de Friese cultuur….Lees hier verder

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s